guide for quality wines from the Rhône valley

Herroepingsrecht

De klant heeft het recht een product om willekeurige reden retour te zenden aan Rhône Value Wines. De klant dient Rhône Value Wines binnen 14 dagen na ontvangst van het product hiervan op de hoogte te stellen en gebruik te maken van het herroepingsformulier. Dit formulier is hier te downloaden.

De retourzending dient binnen 14 dagen na de melding aan Rhône Value Wines te geschieden. De bijkomstige verzendkosten zijn voor rekening van de klant, evenals het risico van breuk of schade die is ontstaan bij verzending aan Rhône Value Wines. Gebruik van de oorspronkelijke verzenddoos wordt aangeraden.

Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd indien het product in tact is, dat wil zeggen het etiket en halsloodje niet beschadigd.

Indien de klant gebruik maakt van dit herroepingsrecht zal Rhône Value Wines de betreffende factuurwaarde inclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gezonden product terug storten op de door de klant aangegeven IBAN (indien van toepassing).