guide for quality wines from the Rhône valley

Klantenervaringen

Guy M. Pinckaers uit Utrecht
Een jaar na de oprichting in 2009 kwam ik Rhône Value Wines op het spoor. Marga van Winsen was zo slim in een gat in de Nederlandse markt te duiken. Rhônewijnen waren tot vóór 2009 namelijk relatief ondervertegenwoordigd in de assortimenten van Nederlandse wijnhandels, enkele positieve uitzonderingen daar gelaten. Marga heeft naast enkele bekende een aantal nieuwe producenten geïntroduceerd die topwijnen maken. Ik heb al heel wat mooie aanwinsten via haar binnengesleept. Ook haar prijzen zijn concurrerend. Kortom NIETS DAN LOF voor deze fantastische toko!

Jan Van Geel uit Hippolytushoef
“Een aantal jaren geleden leerde ik Rhône Value Wines kennen via internet, later ook diverse keren naar de winkel in Warmond geweest. Tijdens de bezoeken aan de winkel word je getrakteerd op een waaier van kennis en deskundigheid op gebied van Rhônewijnen, kwaliteit en liefde voor het vak primeren op het commerciële gedeelte waardoor je steeds weer met een fijn gevoel richting huis vertrekt. Rhône Value Wines is een must voor iedereen die houd van kruidige Rhône wijnen. Online bestellen staat hier voor 100% betrouwbaarheid en snelle service.”

N. v. H. uit Bilthoven
“Sinds een paar jaar bestel ik met enige regelmaat mijn Rhônewijnen bij Rhône Value Wines. Marga van Winsen heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialist in Nederland van Rhônewijnen. Door haar investering in persoonlijke contacten met de lokale wijnmakers weet zij topwijnen voor de Nederlandse markt te ontsluiten die onder de radar blijven van de grote importeurs. In de praktijk betekent dit dat je bij Marga wijnen van hoge kwaliteit kunt bestellen die vrijwel nergens anders te krijgen zijn en die hun geld meer dan waard zijn.”